Find din lokale murer i Aalborg

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Aalborg)

Murere i Aalborg

Klarup Murerforretning ApS

Hobrovej 45

9000 Aalborg​

phone 61 10 28 31

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Det er ikke let at finde en ideel tømrer til en opgave i Aalborg. Det er ikke som følge af, at der er mangel på dem. Tværtimod skyldes det, at der er rigtig mange aktører at vælge mellem. Derfor er det en nødvendighed at være yderst selektiv, hvis du har i sinde at hyre en murer til at udføre en opgave i Aalborg.

Til en start skal du dog skabe et overblik over de mange muligheder. Uden et godt overblik kan du nemlig risikere at overse dén murer i Aalborg, der er den mest ideelle aftager af din opgave. Det er heldigvis ikke synderligt svært at opnå et sådant overblik, da du blot kan bruge oversigten her på siden.

Pris: Hvad koster en murer i Aalborg?

Der er mange faktorer, der har betydning i forbindelse med valget af en murer. Prisen er for de fleste en af de mest afgørende aspekter. Derfor er mange opmærksomme på murernes timepriser, når de undersøger markedet. I denne forbindelse bør det understreges, at timepriserne varierer rigtig meget fra murer til murer.

I Aalborg og omegn vil du opleve timepriser, der strækker sig mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke vil være murere, der byder ind med højere eller lavere timepriser. Når det er sagt, bør det dog nævnes, at den gennemsnitlige timepris lyder på mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms.

Ikke kun timeprisen har indflydelse på den endelige pris

De færreste har lyst til at betale overpris for deres murer. Derfor er mange også opmærksomme på timeprisen, når de skal hyre en murer. Faktum er dog, at det ikke er tilstrækkeligt, da der også er andre faktorer, der har indflydelse på den endelige pris, hvilket er vigtigt at tage højde for.

Eksempelvis er der betydelig prisforskel på materialerne. Dette kan forstås på flere måder. Materialerne i sig selv varierer i pris, men der er også forskel på, hvor meget murerne forsøger at tjene på dem. Derfor er dette også et aspekt, der er vigtigt at fokusere på, hvis du skal udlicitere et stykke arbejde til en murer.

Hvilke opgaver kan en murer varetage?

En murer kan hjælpe med et bredt spektrum af forskellige opgaver. Mange tror, at det kun er i forbindelse med nybyggeri, at der er hjælp at hente ved en murer. Det er dog ikke tilfældet. Der er et hav af øvrige opgaver, hvor du kan få hjælp af en murer, hvilket naturligvis dækker over både store og små opgaver.

Herunder bliver du præsenteret for et udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en murer i eller nær Aalborg. Husk dog, at det kun er et udpluk af dem, hvorfor den fulde liste er markant længere end, den liste du bliver præsenteret for herunder:

  • Renovering og udbedring af diverse skader
  • Lægning af tagsten i et holdbart og stormsikkert mønster
  • Pudsning af facader
  • Bygning af vægge, mure samt hele huse
  • Lægning af fliser eller klinker på gulve og vægge