Find din lokale murer i Horsens

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Horsens)

Murere i Horsens

Dagnæs Murerforretning

Finlandsvej 3

8700 Horsens

phone 75 64 24 32

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Har du i sinde at hyre en murer i Horsens? I så fald er det vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig aktør. Det er vigtigt, da det ikke er alle murere, der har lige stor erfaring med alle opgaver. Derfor bør dit fokus være at finde en murer, der har erfaring med den konkrete opgave, der skal udføres, da det giver det bedste resultat.

Ønsker du at sikre dette, er du dog nødt til først at få et overblik over de mange valgmuligheder. Det er ikke alle, der ved, hvordan de skal bære sig ad med dette. Heldigvis har vi gjort det nemt for dig. Her på siden har vi lavet en oversigt, der indeholder en lang række murere, der hver især holder til i eller nær Horsens.

Pris: Hvad koster det at hyre en murer i Horsens?

En murer har kompetencerne til at varetage et bredt spektrum af forskellige opgaver. Derfor er det kun naturligt, at de ikke alle koster det samme. De fleste beregner dog deres endegyldige pris med afsæt i deres timepris. Vær dog opmærksom på, at timeprisen varierer meget blandt de mange murere i Horsens.

Timepriserne for murere i Horsens strækker sig typisk fra 200 kr. til 600 kr. ex. moms. De fleste murere har dog en timepris, der lyder på mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms. Det vidner dog om, at der er stor forskel på, hvor godt de enkelte murere tager sig betalt. Netop derfor er det vigtigt at få flere tilbud på din opgave.

Desuden er det også vigtigt, at du udbeder dig en fast pris på opgave. At du blot får en timepris giver nemlig ikke et overblik over opgavens fulde pris. Derfor vil du også altid være bedst stillet ved at få tilbud, der byder på faste priser. Det vil ligeledes være med til at gøre det lettere for dig at sammenligne dine tilbud.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en murer er i stand til at varetage et væld af forskellige opgaver. Det er selvfølgelig derfor, at der er mange forskellige årsager til, at folk går på jagt efter en murer. Det er dog ikke alle, der ved, hvilke opgaver, der kan udliciteres til en murer, hvilket du kan blive klogere på herunder.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en murer, der skal hyres til din opgave, kan du herunder finde et lille udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en murer. Du kan bruge denne liste til at skabe et overblik over, hvilke typer opgaver, der er bedst tjent ved at blive udliciteret til en dygtig og uddannet murer:

  • Bygning af et nyt hus eller en tilbygning i mursten
  • Lægning af nyt tag på din bolig
  • Renovering og pudsning af facaden
  • Udbedring af sætningsskader og diverse andre skader på dit hjem
  • Vådrumssikring samt lægning af fliser og klinker på bl.a. badeværelset
  • Omfugning af din bolig
  • Diverse former for brolægningsarbejde (ikke alle murere gør dette)