Find din lokale murer i Hvidovre

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Hvidovre)

Murere i Hvidovre

2M Murerservice ApS

Bymuren 135, 4. th.,

2650 Hvidovre

phone 28 40 15 94

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Står du over for at skulle hyre en murer i Hvidovre? I så fald står du over for et svært valg. Ikke som følge af, at der ikke er nok murere at vælge mellem, men derimod som følge af, at antallet af murere i og nær Hvidovre er stort. Derfor er der mange murere, der skal sorteres fra, fordi de ikke er ideelle aftagere af din opgave.

Det betyder, at du er nødt til at tage dig god tid om at vælge din murer. Det er ikke nok, at du blot vælger en vilkårlig udbyder. Du skal sikre, at det er en aktør, der har erfaring med den konkrete opgave, da dette giver det bedste resultat. Det er naturligvis det, der er målet, hvorfor du ikke bør gå på kompromis med det.

Pris: Hvad koster en murer i Hvidovre?

Der er mange faktorer, der er vigtige at tage højde for, når du skal hyre en murer. Netop derfor er det ikke nok, at du blot vælger en vilkårlig murer. Det betyder dog også, at det ikke er nok, at du vælger ud fra pris. Der er nemlig flere andre faktorer, der også er vigtige at have fokus på, hvis du gerne vil sikre et godt valg.

Det ændrer dog ikke på, at de fleste gerne vil vide, hvad de skal betale for at hyre en murer. Desuden er det også en af de vigtigste faktorer for rigtig mange. Står du over for at skulle hyre en murer i Hvidovre, kan du forvente en timepris på mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Mange aktører er dog både dyrere og billigere.

Hvilke opgaver kan en murer varetage?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at en murer er i stand til at varetage et bredt spektrum af forskellige opgaver. Derfor kan der også være mange årsager til, at du er på jagt efter en murer i eller nær Hvidovre.

Det er dog ikke sikkert, at du ved, hvilke opgaver, der kan udliciteres til en murer. Ved du ikke det, kan du få inspiration blandt det lille udpluk af opgaver, der er at finde i listen herunder:

  • Vådrumssikring af diverse former for vådrum
  • Lægning af nye fliser og klinker
  • Opførsel af vægge i blandt andet gasbeton og gips
  • Nedrivning af vægge, herunder også bærende vægge
  • Komplet opførsel af nye huse samt tilbygninger i mursten
  • Omfugning af murværket i din bolig