Find din lokale murer i Nordsjælland

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Nordsjælland)

Murere i Nordsjælland

Murermester John S Perdersen

Hammerbakken 3

3460 Birkerød

phone 45 81 70 31

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Leder du efter en murer i Nordsjælland? I så fald har du mange muligheder. Dette garanterer naturligvis, at du kan finde en ideel aftager af din opgave. Hvad det dog også betyder er, at det typisk er vanskeligt at finde den rette aftager af din opgave. For at sikre dette, er du i hvert fald nødt til at vælge med stor omhu.

Desværre er det ikke alle, der gør det. Mange tror, at det er nok, at de blot finder en vilkårlig aktør. På trods af, at det er en nem løsning at gøre dette, er det ikke noget, der kan anbefales. Din tid er godt givet ud, hvis du tager dig tid til at vurdere, hvilke murer i Nordsjælland, der er bedst egnet til at varetage din opgave.

Oversigt over murere i Nordsjælland

Der er mange murere at vælge mellem i Nordsjælland. Derfor kan det være svært at få et godt overblik over de mange aktører. Det er særligt gældende, hvis du har i sinde at forsøge at gøre det på manuel vis. Heldigvis er det dog ikke noget, du er nødt til at gøre på manuel vis, da der er andre måder, det kan gøres på.

Hvis du vil have et godt overblik over murere, der holder til i Nordsjælland, er du havnet det rette sted. Her på siden finder du nemlig vores store oversigt over murere, der alle har base i Nordsjælland. Ved at gøre brug af denne oversigt, er det pludselig ikke specielt svært at opnå det overblik, som du ønsker at opnå.

Det er ikke alle, der er klar over, hvor vigtigt det er, at man tager sig tid til at få et sådant overblik. I og med, at der er rigtig mange murere at vælge mellem i Nordsjælland, er det også let at overse nogle af dem. Det lyder ganske vist ikke som om, at det er noget, der er slemt, men det kan det faktisk let vise sig at være.

Medfører et manglende overblik, at du overser en murer, der er en ideel aftager af din opgave, som er i stand til at varetage den til en god pris, kan det koste dig dyrt. Netop derfor er det vigtigt, at du sørger for at bruge tid på at skabe et overblik. Heldigvis har vi sørget for, at det ikke behøver at tage dig specielt lang tid.

Hvad koster det at hyre en murer i Nordsjælland?

Det er svært at sige, hvad det koster at hyre en murer. Der er flere gode grunde til dette, men det er dog især som følge af, at det er op til hver af de mange murere at sætte sin egen pris. Som følge af dette, er det ganske naturligt, at der er stor forskel på, hvor godt de forskellige murere vælger at tage sig betalt pr. time.

Hvad det også betyder er, at der ikke kan gives et konkret svar på, hvad det koster at få en murer til at udføre et stykke arbejde for dig. Selve timeprisen afhænger af flere ting, men det er især murerens kvalifikationer, der er afgørende. Dertil har det dog også en vis relevans, hvor i landet vedkommende driver sit murerfirma.

De fleste vil gerne vide, hvad det skal koste dem at hyre en murer. Faktum er dog, at det ikke kan lade sig gøre at give et klart svar på dette. Hvis du vil vide, hvad det vil koste dig, er der ikke nogen vej udenom, at du skal indhente konkrete tilbud på din opgave. Heldigvis er det ikke noget, der er specielt svært at gøre.

Hvad er den gennemsnitlige timepris for en murer?

På trods af, at der er stor forskel på, hvad hver af de mange murere tager sig betalt, er det dog stadig muligt at give et svar på, hvad den gennemsnitlige timepris er. Omvendt er det dog ikke noget, der betyder, at du skal forvente, at alle murere har en timepris, der befinder sig inden for dette spænd.

I Nordsjælland kan du forvente, at timepriserne varierer mellem 200 kr. og 600 kr. Det vidner om, at der er stor forskel på, hvor godt de mange murere tager sig betalt. Netop af denne årsag er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad en murer vil koste, hvilket er gældende, uanset hvilken opgave, du søger hjælp til.

Når det er sagt, er det dog værd at nævne, at den gennemsnitlige timepris lyder på et sted mellem 300 kr. og 450 kr. Derfor er det også i dette prisspænd, at du finder de fleste murere. Hvad det betyder er, at de fleste tilbud vil blive beregnet med afsæt i en timepris, der lyder på et sted mellem 300 kr. og 450 kr.

Timeprisen er ikke den eneste udgift

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er timeprisen, der står for den største del af den samlede pris. Det ændrer dog ikke på, at der også er andre udgifter, der skal betales for. I og med, at der er det, er det ikke nok at have fokus på timeprisen, hvis du ønsker at afgøre, hvorvidt en given murer er dyr eller billig.

Det er bl.a. vigtigt, at du sørger for at holde øje med prisen på de materialer, der skal bruges. Dette er især noget, der er gældende, hvis du skal bruge hjælp til en stor opgave. Hvis du skal det, kan det nemlig vise sig at løbe op i en høj pris for dine materialer – specielt hvis du har valgt at bruge nogle relativt dyre materialer.

Der kan ikke blot være forskel på priserne på materialerne i sig selv, men også på, hvad de enkelte murere tager sig betalt for materialerne. Der er nemlig nogle murere, der forsøger at tjene ekstra penge på salget af materialerne, mens andre ikke lægger en lige så stor mængde penge oveni.

Til sidst er det også vigtigt at holde øje med, hvornår mureren starter sin arbejdstid. Skal du fx betale timeprisen fra det øjeblik, hvor vedkommende forlader sit værksted? Eller skal du betale en form for kørepenge? Sådanne ting er også vigtige at holde øje med.