Find din lokale murer i Esbjerg

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Esbjerg)

Murere i Esbjerg

Jacobi BYG

Ingemanns Alle 98

6700 Esbjerg

phone 61360478

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Der kan være mange årsager til, at du er på udkig efter en murer i Esbjerg. En murer er nemlig i stand til at varetage en lang række forskellige opgaver. Derfor er det naturligvis også forskelligt fra person til person, hvad der har resulteret i, at de er på jagt efter en dygtig murer til en opgave i Esbjerg.

Heldigvis er der mange tømrere at finde i og nær Esbjerg. Det er en klar fordel, da det sikrer, at du også kan finde en ideel aftager af din opgave. Det betyder dog også, at det kan være svært at få et godt overblik over mulighederne. Her er du heldigvis havnet det rette sted, da vi her på siden har en oversigt murere i Esbjerg.

Pris: Hvad koster en murer i Esbjerg?

Det er naturligvis ikke gratis at hyre en murer. De fleste vil gerne vide, hvad det koster, men det er svært at give et konkret svar på dette. Det skyldes, at hver murer selv kan fastsætte sin egen timepris. Derfor vil du også opleve, at der er betydelige forskelle på timepriserne blandt de mange murere i og nær Esbjerg.

Timepriserne varierer typisk mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er murere, der er hhv. dyrere eller billigere. Gennemsnitligt har de dog en timepris, der lyder på mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms. Derfor er det også i dette prisleje, at du finder de fleste murere.

Det er ikke nok at være opmærksom på timeprisen

Ti trods for, at timeprisen er en stor del af at skulle hyre en murer, er det dog ikke det eneste aspekt, der skal være i fokus. Der er et hav af andre detaljer, der også skal tages højde for, da de også har indflydelse på den endelige pris. Her er det bl.a. værd at fremhæve materialepriserne, da de varierer meget kraftigt.

Dertil er der også forskel på det vurderede tidsestimat. En lav timepris og et højt tidsestimat kan sagtens vise sig at være det dyreste tilbud, på trods af den lave timepris. Derfor er det heller ikke tilstrækkeligt, at du har øje på timeprisen. Materialeprisen og tidsestimatet er også to vigtige faktorer i denne sammenhæng.

Vigtigt at få flere tilbud på din opgave

Uanset om det er en stor eller lille opgave, du søger hjælp fra en murer til, er det vigtigt, at du tager dig tid til at få mere end et tilbud på den. Faktisk bør du sørge for at få et sted mellem tre og fem tilbud, for at sikre, at du ikke ender med at acceptere et tilbud, der reelt set er alt for dyrt.

Tre og fem tilbud er et godt antal, da det giver dig en god indikation af prisniveauet, uden at det bliver for problematisk at sammenligne dem. At lave en grundig sammenligning er nemlig vigtigt, og er derfor ikke noget, der bør nedprioriteres. Det er nemlig på denne måde, du finder det billigste tilbud.