Find din lokale murer i Ballerup

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Ballerup)

Murere i Ballerup

Murermester Rasmus Gustavsen

Nygårdterrasserne 294

​3520 Farum

phone 28 55 15 08

​Brdr. Theisen A/S​

Rugvej 7

2765 Smørum​

phone 40 68 26 31

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Er du på udkig efter en murer i Ballerup? I så fald skal der ikke herske tvivl om, at det er et svært valg du står over for. Der er et bredt spektrum af faktorer, der skal inddrages i dine overvejelser, ligesom der er mange murere at vælge mellem. Derfor er det naturligvis også et valg, der skal træffes med største omhu.

Mange vælger blot en vilkårlig murer, fordi de ikke ønsker at bruge for meget tid på det. Det kan virke som den lette løsning, men det er ikke ensbetydende med, at det også er den bedste. Til hver en tid vil det give bedre mening at være mere omhyggelig, så du fx kan garantere at mureren har erfaring med din opgave.

Hvad koster en murer i Ballerup?

For de fleste er prisen et af de mest afgørende aspekter. Derfor er det også kun ganske naturligt, at man gerne vil vide, hvad man skal punge ud, hvis man skal hyre en murer. På trods af, at vi gerne ville, er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster. Der er nemlig stor forskel på priserne hos murerne.

Ikke nok med, at der generelt er forskel på timepriserne hos de forskellige murere, så er der også forskel på prisen i forhold til, hvilken opgave, der skal løses. Derfor kan der ganske enkelt ikke gives et specifikt svar på, hvad det vil det koste. Det kan dog nævnes, at timepriserne varierer mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms.

Vælg ikke kun murer ud fra pris

Som angivet herover er det kun ganske naturligt, at man har en interesse for prisen, hvis man har i sinde at hyre en murer. Det er dog ikke ensbetydende med, at det er det eneste aspekt, der skal være i fokus. Der er et hav af andre faktorer, der ligeledes har betydning, hvorfor de selvfølgelig også skal prioriteres.

Som tidligere angivet, er det også en god idé at sikre, at det er en murer, der faktisk har erfaring med din opgave. Det medfører ikke blot et bedre resultat i sidste ende, men oftest også et hurtigere resultat. Har man erfaring med en opgave, fordi man har løst den mange gange før, er det naturligvis let at gøre det igen.

Ikke desto mindre er prisen fortsat et vigtigt aspekt. Sørg derfor altid for at få flere tilbud på din opgave, som du kan sammenligne med hinanden, når du skal hyre en murer.