Find din lokale murer i Holstebro

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Holstebro)

Murere i Holstebro

Murermester Frode Kokholm

Engparken 14

7500 Holstebro

phone 40945261

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Det er ikke let at finde den mest ideelle murer i Holstebro. Det skyldes ikke, at der ikke nok at vælge mellem. Tværtimod skyldes det, at antallet af murere er af en størrelse, der gør, at det er svært at finde en aktør, der vil vise sig at være en ideel aftager af din opgave. Det er gældende, uanset om du har en stor eller lille opgave.

Har du planer om at hyre en murer, er det et valg, der skal ske med stor omhu. Det er ikke enhver murer, der kan bryste sig af at have erfaring med din konkrete opgave. Da det er en klar fordel at vælge en murer med erfaring, er det ikke noget du bør gå på kompromis med, uanset omfanget og kompleksiteten af din opgave.

Pris: Hvad er prisen for en murer i Holstebro?

De fleste vil gerne sikre, at de ikke ender med at betale overpris for deres murer. Det er dog lettere sagt end gjort. Det er nemlig ikke alle, der ved, hvad det vil koste at hyre en murer. Derfor er det også svært at vurdere, om et givent tilbud er godt eller skidt. Det vidner om, at det er vigtigt, at du vælger din murer med stor omhu.

Det vidner også om, at det er vigtigt, at du får flere tilbud på din opgave. Det er ikke nok, at du blot indhenter et enkelt tilbud, som du dernæst får videre med. Ønsker du at sikre, at du får en god pris på din opgave, er der ikke nogen vej udenom, at du er nødt til at få flere tilbud på din opgave – gerne mellem tre og fem stk.

Når det er sagt, er det dog værd at tilføje, at du kan forvente, at timeprisen for en murer strækker sig mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. I de fleste tilfælde vil timeprisen dog lyde på mellem 300 kr. og 450 kr. ex. moms, da det er i dette prisleje, at de fleste befinder sig. Dog er der også mange, der er både under eller over.

Hvilke opgaver kan udliciteres til en murer?

Du bør ikke være i tvivl om, at en murer er i stand til at varetage et hav af forskellige opgaver. Derfor kan der også være mange årsager til, at du leder efter en murer. Han eller hun kan nemlig hjælpe dig i et væld af forskellige sammenhænge. Det er dog ikke alle, der ved, hvornår en murer er det rette valg.

Er du en af dem, der ikke ved, om du er bedst stillet med en murer eller en anden håndværker? I så fald kan du herunder finde en liste, der byder på et lille udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en murer. Husk dog, at det kun er et lille udpluk:

  • Opførsel af vægge i blandt andet gips og gasbeton
  • Nedrivning af vægge, herunder også bærende vægge, på en sikker måde
  • Bygning af nye huse eller tilbygninger i mursten
  • Lægning af nye fliser og klinker