Find din lokale murer i Midtjylland

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Midtjylland)

Murere i Midtjylland

Lystrup Murerforretning ApS

Lystrupvej 246

8520 Lystrup

phone 86221329

Murerfirma Michael Bruhn

Tranebærvej 46

8220 Brabrand

phone 41 65 60 85

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Leder du efter en murer i Midtjylland? I så fald har du mange muligheder. Antallet af murere, der holder til i Midtjylland er i den høje ende. Det betyder, at du ikke skal betvivle, hvorvidt du kan udlicitere din opgave til en kvalificeret murer. Blandt de mange murere er der selvfølgelig også en ideel murer til din opgave.

Det store antal murere medfører dog også, at det kan være besværligt at finde en kvalificeret murer, der kan varetage din opgave. Det kræver ikke blot tålmodighed, men også, at du sorterer i udvalget med afsæt i de rette parametre. Derfor er det ikke anbefalelsesværdigt, at du blot hyrer en vilkårlig, selvom det er nemt.

Skab et godt overblik over murere i Midtjylland

I og med, at der er mange murere at finde i Midtjylland, er det vigtigt, at du skaber et godt overblik over det store udvalg. Det kan du gøre på flere måder, men det letteste er, at du blot bruger vores oversigt på denne side. Derved undgår du nemlig at skulle gøre det på manuel vis, hvilket naturligvis er en klar fordel.

Hvis du leder efter en murer i Midtjylland, skal der derfor ikke herske tvivl om, at du er kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du – som sagt – vores oversigt over en lang række murere, der alle har base i eller nær Midtjylland. Oversigten kan du derfor bruge til at skabe et godt overblik over dine muligheder.

Hvilke opgaver kan en murer varetage?

Der bør ikke herske tvivl om, at en murer kan løse mange opgaver. Derfor er der også mange årsager til, at folk leder efter en murer. Det er dog ikke alle, der ved, hvad en murer faktisk kan hjælpe med. Er du en af dem, der ikke helt ved dette, kan du herunder se en række eksempler på opgaver, som en murer kan udføre.

Indendørs kan mureren fx hjælpe med:

 • Støbning af nye gulve
 • Opsætning af både fliser og klinker og vægge og gulve
 • Pudsning, filsning og vandskuring af lofter og vægge
 • Sikring af vådrum
 • Opmuring af inder- og skillevægge i fx mursten eller gasbeton

Udendørs kan mureren fx hjælpe med:

 • Diverse former for belægningsarbejder
 • Opmuring og renovering af facader
 • Pudsning samt vandskuring af facader
 • Opmuring og renovering af skorstene
 • Støbning, opmuring såvel som renovering af grund
 • Støbning og renovering af betontrapper
 • Anlæggelse og reparation af stenterrasser
 • Lægning og reparation af tegltag
 • Opsætning og renovering af sålbænke og gesimser

Som det kan ses herover, er der mange opgaver, du kan overlade til en murer. Det er dog ikke kun begrænset til de opgaver, der er at finde herover. Omvendt er det dog ikke alle murere, der vil tage enhver opgave, der er at finde herover, eftersom mange murere vælger at specialisere sig inden for et eller få mindre områder.

Netop derfor er det vigtigt, at du finder en murer, der har kvalificeret dig inden for den type opgave, du skal have løst. Hvis du ikke gør det, kan du ikke vide dig sikker på, at din opgave er i gode hænder. Derfor er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med dette, hvis du står over for at hyre en murer til en opgave.

Hvad er prisen for en murer i Midtjylland?

Har du i sinde at hyre en murer? I så fald vil du sikkert gerne vide, hvad det skal koste dig. Det er dog ikke et spørgsmål, der er helt så let at svare på. Hver murer har friheden til at fastsætte sin egen timepris. Derfor er der også store forskelle på priserne blandt de forskellige murere, der er at finde i Midtjylland.

Prisen afhænger desuden af flere ting, hvorfor det ikke blot er den respektive murers egen vurdering. Prisen afhænger også af murerens kvalifikationer, og hvor i landet vedkommende driver sit firma. Typisk er prisen nemlig højere, hvis det er i en storby, at arbejdet skal udføres – fx i en by som København eller Aarhus.

Timepris: Hvad koster en murer i timen?

De fleste murere har en timepris de tager udgangspunkt i. Det betyder ikke, at det ikke er muligt at få oplyst en fast pris på din opgave, men blot, at det typisk er denne timepris, der tages udgangspunkt i. Forskellen på de mange mureres timepriser er dog store, hvorfor der ikke kan gives et klart svar på, hvad timeprisen er.

Timepriserne varierer nemlig mellem 200 og 600 kr., hvorfor det ikke er muligt at give et klart svar på, hvad en murers timepris er. Det er dog kun i ganske få tilfælde, at timeprisen er at finde i den høje eller lave ende. I de fleste tilfælde ligger den et sted midt på skalaen, hvilket er svarende til mellem 300 og 400 kr.

Det betyder selvfølgelig, at den gennemsnitlige timepris for en murer i Midtjylland ligger på et sted mellem 300 og 400 kr. Hvis du beder om at få et fast tilbud på din opgave, er det ofte med afsæt i denne timepris, at den vil blive udregnet. Det ændrer dog ikke på, at det er vigtigt, at du sørger for at få flere tilbud på opgaven.

Tøv aldrig med at hyre en murer

Det er ikke alle, der mener, at det kan betale sig at hyre en murer. Det er en skam, at der er mange, der er af den opfattelse. Det kan nemlig altid betale sig at hyre en murer. Gør du ikke det, men forsøger på egen hånd, kan du risikere, at du ikke får et resultat, som du kan være tilfreds med.

Vil du gerne undgå dette, er der ikke nogen vej udenom at skulle udlicitere opgaven til en murer. Der bør ikke være nogen tvivl om, at det er hver en krone værd at gøre dette. Af denne grund er det bestemt heller ikke noget, du bør tøve med at gøre. Det er gældende, uanset om din opgave er stor eller lille.

Heldigvis er der mange murere at finde i Midtjylland, hvorfor du ikke skal bekymre dig for, hvorvidt du kan finde en murer, der egner sig til din opgave.