Find din lokale murer i Solrød

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Solrød)

Murere i Solrød

Murermester Robert Gregil

Koglevej 12

2680 Solrød Strand

phone 2965 2062

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Du har fundet vej til den rette side, hvis du leder efter en murer i Solrød. Vi har nemlig lavet en oversigt over murere, der alle holder til i Solrød eller omegn. Denne oversigt kan passende bruges, hvis du har et ønske om at få et overblik over murere, der kan hjælpe dig med den mureropgave, som du søger hjælp til.

Antallet af murere i Solrød og omegn er i den høje ende, hvilket garanterer, at du også kan finde en murer, der er en ideel aftager af din opgave. Der er dog mange murere at vælge mellem, hvorfor det er vigtigt, at du indstiller dig på, at du skal vælge med omhu. Du skal nemlig forsøge at finde den rette murer til din opgave.

Hvad er prisen for en murer i Solrød?

Hvis du skal hyre en murer, er der ikke nogen vej udenom, at du skal betale for det. Det er du næppe selv i tvivl om. Derfor er der en chance for, at du gerne vil vide, hvad det vil koste dig at hyre en murer i Solrød eller omegn. Det er dog ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at udlicitere en opgave til en murer.

Det er der flere grunde til, men det handler primært om, at priserne varierer meget fra murer til murer. Faktisk kan timepriserne variere fra blot 200 kr. op til 600 kr. ex. moms, men de fleste murere har dog en timepris på mellem 300 kr. og 450 kr. ex. moms, da det er den gennemsnitlige timepris for murere i området.

Det er dog ikke kun timeprisen, der er afgørende for, hvorvidt en opgave bliver dyr at udføre eller ej. Du skal også tage højde for, at du skal betale for materialer, ligesom der er forskel på tidsforbruget. Til trods for, at en lav timepris kan virke tiltalende, kan det dog vise sig at blive dyrere, hvis tidsforbruget er skruet i vejret.

Vigtigt at få flere forskellige tilbud på din opgave

Har du i sinde at hyre en murer? I så fald vil du sikkert gerne sikre, at du ikke skal betale for høj en pris for at få udført din opgave. Vil du gerne sikre dette, er du nødt til at få flere tilbud på din opgave, da du derved kan sammenligne dem med hinanden. På denne måde er du sikret, at du får en god pris på din opgave.