Find din lokale murer i Fredericia

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Fredericia)

Murere i Fredericia

Snoghøj Murerforretning ApS

Lillenæs 54

7000 Fredericia

phone 40 10 96 69

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Er du på jagt efter en murer i Fredericia? Hvis ja, så er du havnet det rette sted. Her på siden finder du nemlig en oversigt over en lang række murere. Fælles for hver enkelt af de mange murere, du kan finde her på siden er, at de holder til i Fredericia eller omegn. Derfor er det også i dette område, at de udfører arbejde.

Det er en oversigt, der er ideel at bruge, hvis du ønsker at skabe et godt overblik over dine muligheder for at hyre en murer i Fredericia. Det er vigtigt, at du tager dig tid til at gøre dette, før du vælger en murer til din opgave. Du bør nemlig ikke overlade din opgave til hvem som helst – især ikke, hvis det er en stor opgave.

Hvilke opgaver kan en murer udføre?

Mureruddannelsen er en bred uddannelse, der dækker over en lang række forskellige opgaver. Derfor er en murer også i stand til at hjælpe i et væld af forskellige sammenhænge. Derfor er der også en stor chance for, at det er en murer, der er den rette aftager af din opgave, men det er dog ikke alle, der er sikre i deres sag.

Overvejer du at hyre en murer? Men er du ikke sikker på, at det er det rette valg? I så fald kan du herunder finde en liste over et udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en murer. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at det kun er et udpluk. Listen over opgaver er nemlig markant længere end nedenstående:

  • Bygning af nyt hus eller tilbygning i mursten
  • Udbedring af diverse sætningsskader og andre lignende skader
  • Renovering og pudsning af din facade
  • Lægning af tag på boligen
  • Vådrumssikring af diverse vådrum
  • Lægning af både fliser og klinker
  • Omfugning af dit murværk

Hvad koster det at hyre en murer?

Du er næppe i tvivl om, at du skal betale for assistance fra en murer. Det er dog ikke sikkert, at du har en idé om, hvad prisen lyder på. Det er nemlig ikke alle, der ved dette. Til trods for, at vi gerne ville, kan vi dog ikke give dig et konkret svar på, hvad det vil koste at hyre en murer, da det er noget, der varierer en hel del.

Langt de fleste murere har en timepris, der strækker sig fra 300 kr. til 450 kr. ex. moms. Det betyder dog ikke, at alle murere er at finde i dette prisleje. Faktisk vil du opleve, at priserne varierer fra blot 200 kr. og helt op til 600 kr. ex. moms. Det er ikke blot gældende i Fredericia, men faktisk hele landet over.

Dette vidner om, at det er nødvendigt at indhente flere tilbud på din opgave. Det bør være tilbud med faste priser, så du kan sammenligne dem med hinanden. På denne måde kan du nemlig sikre, at du ikke ender med at acceptere et tilbud, der er for højt. Det kræver dog, at du tager dig tid til at sammenligne dem.