Find din lokale murer i Østjylland

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Østjylland)

Murere i Østjylland

Murerfirmaet Bjerregård Pedersen ApS

Søby Strandvej 21

8300 Odder

phone 3035 8021

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Er du på jagt efter en murer i Østjylland? I så fald kan du vælge blandt et stort antal murere. Det er en fordel, at antallet af murere i Østjylland er i den høje ende, da det sikrer, at du kan finde en ideel aktør til din opgave. Det medfører dog også, at det kan være svært at finde en kvalificeret murer, der kan varetage din opgave.

Hvis ikke du vælger med omhu, er der en risiko for, at du vælger en murer, der ikke har konkret erfaring med din opgave. Dette er et aspekt, der er vigtigt at have fokus på, hvorfor du ikke bør gå på kompromis med det. Derfor kræver det naturligvis, at du vælger med omhu, uanset hvilken type opgave, du ønsker at udlicitere.

Uanset hvad, skal du dog ikke bekymre dig for, om du kan finde en ideel murer. Det er det store antal murere nemlig med til at sikre. Vær dog opmærksom på, at du ikke blot skal sikre, at det er en kvalificeret murer, der får lov til at varetage din opgave. Det er mindst lige så vigtigt, at du kan få en god pris på din opgave.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe dig med?

En murer kan hjælpe dig med rigtig mange forskellige opgaver. Af denne grund kan der også være et væld af forskellige årsager til, at folk er på jagt efter en murer. Er du i tvivl om, hvorvidt det er en murer, der er den rette aftager af din opgave? I så fald kan du se et lille udpluk af de opgaver, en murer kan klare herunder.

Indendørs kan en murer bl.a. varetage følgende:

 • Støbning af gulve
 • Sikring af vådrum
 • Opmuring af inder- og skillevægge i bl.a. mursten og gasbeton
 • Pudsning, filsning og vandskuring af både vægge og lofter
 • Opsætning af fliser og klinker på hhv. vægge og gulve

Udendørs kan en murer bl.a. varetage følgende:

 • Opmuring og renovering af facade
 • Pudsning og vandskuring af facade
 • Støbning, opmuring og renovering af grund
 • Flere former for belægningsarbejder
 • Anlæggelse og renovering af terrasser
 • Lægning og renovering af tegltag
 • Opmuring og renovering af skorstene
 • Støbning og renovering af betontrapper
 • Opsætning og renovering af sålbænke og gesimser

Som du kan se herover, er der mange opgaver, der kan udliciteres til en murer. Det er dog ikke alle murer, der vil tage enhver opgave. Det er der flere årsager til, men det skyldes dog især, at der er mange murere, der specialiserer sig inden for et eller få mindre område. Årsagen til dette er, at murerfaget er et bredt fag.

Derfor er det vigtigt, at du tager dig tid til at sikre, at du finder en murer, der faktisk er en kvalificeret aftager af din opgave. Det er dog ikke helt så let, som det lyder, da der netop er mange murere i Østjylland. At det er gældende er dog også en fordel. Det sikrer nemlig, at du altid kan finde en ideel aftager af din opgave.

Pris: Hvad koster en murer i timen?

Det er vigtigt, at du er klar over, at det ikke er muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at hyre en murer. Det gør sig gældende, uanset om det er en stor eller lille opgave, som du skal hyre en murer til. Den eneste måde du kan finde ud af, hvad det vil koste dig, er ved at indhente konkrete tilbud på din opgave.

Der er nemlig stor forskel på, hvor godt de mange murere tager sig betalt for deres arbejde. Der er nemlig ikke nogen regler for, hvordan en murer skal prissætte sig. Derfor afhænger prisen ikke blot af den respektive murers kvalifikationer og kompetencer, men også af, hvad mureren selv mener er den rette timepris.

Desuden er der også forskel på, hvor i landet den gældende murer driver sit firma. Ofte er det dyrere at hyre en murer i en storby som København, end det er i Østjylland.

Hvad er den gennemsnitlige timepris for en murer?

Timeprisen for en murer varierer rigtig meget. Den kan lyde på alt fra 200 kr. til 600 kr. Det er dog i sjældne tilfælde, at du vil opleve, at en murer har en timepris på enten 200 kr. eller 600 kr. De fleste murer har nemlig valgt at prissætte sig i nærheden af den gennemsnitlige timepris, der lyder på mellem 300 kr. og 400 kr.

Derfor kan du også forvente, at det typisk er i dette prisspænd du skal betale. Det er dog ikke noget, du kan vide dig sikker på, hvorfor det er vigtigt, at du sørger for at få flere tilbud på din opgave. På denne måde er du nemlig garanteret, at du kan vælge det af de modtagne tilbud, der er det bedste.

Ikke kun timeprisen er relevant

Der er ikke nogen, der har lyst til at betale i dyre domme, hvis de skal hyre en murer. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de skal sikre sig, at de undgår dette. Hvis du gerne vil være sikker på, at du finder en billig murer, er der også andre detaljer, end selve timeprisen, der er vigtige at have med i dine overvejelser.

Det er bl.a. også vigtigt at tage et kig på materialeprisen. Afhængigt af din opgave, er dette også et aspekt, der kan vise sig at have stor betydning for den totale pris. Det er der flere grunde til. En af dem er, at det ikke er alle murere, der tager en lige høj pris for de materialer, der skal bruges til at udføre arbejdet.

En anden grund er, at der kan være penge at spare ved at vælge materialer, der ikke er nær så dyre. Det er derfor også værd at overveje. Her er det dog vigtigt, at det understreges, at det naturligvis ikke betyder, at du skal gå på kompromis med kvaliteten af de materialer, der skal bruges til at udføre din opgave.

Der er også forskel på, hvornår en murer starter sin timepris. Nogen vælger at gøre det, når de forlader deres værksted. Andre vælger at indregne kørepenge i deres pris, hvorfor de først starter deres timepris, når de ankommer til din bopæl. Det er selvfølgelig også et aspekt, der skal holdes øje.