Find din lokale murer i Møn

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Møn)

Murere i Møn

Murermester Carit Jensen

Kirkeholmvej 17

4780 Stege

phone 24 64 34 18

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Leder du efter en murer på Møn? I så fald er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi nemlig lavet en oversigt over en række murere, der alle er at finde i eller nær Møn. Det er en fordel, da det gør det nemt at skabe et godt overblik over de mange muligheder du har, hvis du ønsker at hyre en dygtig murer på Møn.

Det store antal murere sikrer, at du kan finde en murer, der er ideel til din opgave. Det betyder dog også, at det kan være svært at finde den rette murer. Der er nemlig et stort antal murere at sortere mellem. For at sikre et optimalt valg, er du derfor nødt til at tage dig tid til at vælge din murer med den største omhu.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

En murer kan hjælpe med rigtig mange opgaver. Murerfaget er nemlig et bredt fag, der dækker over en lang række opgaver. Det er dog ikke alle, der ved, om det er en murer, der er den rette aftager af deres opgave. I og med, at en murer er i stand til at varetage et væld af opgaver, har de ikke alle erfaring med alle opgaver.

Hvis du har en konkret opgave, som du ønsker at få hjælp til af en professionel, skal der ikke være nogen tvivl om, at du ikke skal tøve med det. Er du ikke sikker på, at en murer er det rette valg, kan du herunder finde et lille udpluk af de opgaver, som en murer kan varetage, hvis du ønsker at få lidt inspiration:

  • Lægning af fliser og klinker
  • Opførsel af vægge, mure og huse
  • Pudsning af facader
  • Lægning af tagsten
  • Renovering og udbedring af skader

Pris: Hvad koster en murer på Møn?

Der er mange faktorer, der er vigtige, hvis du skal hyre en murer. De fleste kan erklære sig enige i, at prisen er en af dem. Derfor er der mange, der gerne vil vide, hvad det koster at hyre en murer. Faktum er dog, at der ikke kan gives et konkret svar på dette.

Den gennemsnitlige timepris for en murer på møn lyder dog på mellem 300 og 450 kr. ex. moms. Derfor er det også forventeligt, at det er i et dette prisspænd, at de fleste murere er at finde. Det er dog ikke alle murere, der har denne timepris, hvorfor det er vigtigt at indhente flere tilbud, for at sikre en god pris.