Find din lokale murer i Sjælland og øerne

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Sjælland og øerne)

Murere i Sjælland og øerne

Økomureren

J.M.Thieles Vej 3, 2. sal. tv

1961 Frederiksberg C

phone 42725433

CN Håndværk v/ Carsten Nielsen​

Kastrupvej 25

4760 Vordingborg

phone 22 95 49 05

​Alt-byg Virum

Frederiksdalsvej 33, 2. TV.

2830 Virum

phone 45 85 00 55

​Murermester Brian M. Andersen

Krogebjerg 70

2720 Vanløse

phone 21 65 44 43

Murermester Rasmus Lange

Rebæk Alle 4

2650 Hvidovre

phone 311 96 311

Kopp Sorø A/S

Fulbyvej 4A

4180 Sorø

phone 5784 9036

Murermester Robert Gregil

Koglevej 12

2680 Solrød Strand

phone 2965 2062

Mureren Fra Søborg A/S

Præstebrovej 44

2860 Søborg

phone 51329143

MURER & KLOAKMESTER S. PRIESS APS

Sofievej 3

4200 Slagelse

phone 58 52 88 58

Larsen og Meulengracht ApS

Mose Allé 6

2610 Rødovre

phone 36 70 20 29

Der kan være mange årsager til, at du leder efter en murer på Sjælland. En murer er nemlig uddannet til at kunne varetage et hav af forskellige opgaver. Det betyder selvfølgelig, at det ikke er alle, der leder efter en murer af samme årsag. Hvad det også betyder er, at det ikke er alle murere, der egner sig til netop din opgave.

Hvis du ønsker at hyre en murer, er det derfor vigtigt, at dit valg af murer sker med stor omhu. Du skal sikre, at du finder en murer, der har erfaring med den opgave, du skal have løst. Derved kan du vide dig sikker på, at din opgave er i gode hænder, og at du i sidste ende vil stå tilbage med et resultat, du kan være glad for.

Heldigvis er der rigtig mange murere at finde på Sjælland. Det er ensbetydende med, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du kan finde en ideel murer på Sjælland.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

Som angivet herover, er der mange opgaver, der kan udliciteres til en opgave. Det betyder også, at der kan være mange årsager til, at en murer søges Sjælland. Det er dog ikke alle, der ved, hvilke opgaver, en murer kan varetage. Det er selvfølgelig en af ulemperne ved, at en murer kan varetage rigtig mange opgaver.

Faktisk kan en murer foretage alle former for renoverings- og byggearbejder på tag, facade og indendørs i boligen. Det inkluderer opgaver, der omfatter brug af mursten, fliser, tegl samt arbejde med mørtel og puds. Herunder bliver du præsenteret for en række af de opgaver, der kan udliciteres til en murer.

Indendørs kan en murer bl.a. hjælpe dig med:

 • Sikring af vådrum
 • Opsætning af fliser på både gulve og vægge
 • Støbning af nyt gulv
 • Pudsning, filsning og vandskuring af såvel lofter som vægge
 • Opmuring af inder- og skillevægge i enten mursten eller gasbeton

Udendørs kan en murer bl.a. hjælpe dig med:

 • Anlæggelse og renovering af terrasser
 • Opsætning og renovering af sålbænke og gesimser
 • Diverse former for belægningsarbejder
 • Støbning, opmuring og renovering af grund
 • Støbning og renovering af trapper i beton
 • Opmuring og renovering af skorstene
 • Opmuring og renovering af facade
 • Lægning og renovering af teglsten
 • Pudsning og vandskuring af facade

Som du kan se herover, kan en murer hjælpe dig med en hel masse forskellige opgaver. Der er endda flere af de opgaver, der er at finde herover, som du også vil kunne hyre andre håndværkere til. Det kan dog være en fordel at samle dem alle hos én murer, da der kan være penge at spare ved at samle opgaverne et sted.

Derfor anbefales det også, at det er noget du forsøger at gøre, hvis du ved, at det er muligt. Der er ikke nogen grund til ikke at spare penge, hvis det kan lade sig gøre. Omvendt er det dog også vigtigt, at det gøres klart, at du kan komme ud for, at det ikke er enhver murer, der vil tage sig af alle opgaver, der er nævnt herover.

Det er nemlig ikke unormalt, at en murer vælger at specialisere sig inden for forskellige områder. Der er stor forskel på, hvad de forskellige murere vælger at specialisere sig inden for. Fx er der mange, der vælger at specialisere sig inden for opmuring af facader på nybygninger eller lægning af klinker i vådrum.

Pris: Hvad er prisen for en murer på Sjælland?

De fleste vil gerne vide, hvad de skal betale for en murer, før de hyrer én. Faktum er dog, at det ikke er muligt at give et konkret svar på, hvad det koster at hyre en murer til at stykke arbejde. Der er nemlig stor forskel på, hvad de forskellige murere tager sig betalt, da det er op til hver enkelt murer at fastsætte sin egen pris.

Der er ikke nogen faste regler for, at prisen skal være bundet op til bestemt detaljer. Som det også er angivet herover, er det op til mureren selv at fastsætte sin timepris. Dog er timeprisen ofte fastsat ud fra murerens kvalifikationer. Foruden dette, har det dog også betydning, hvor i landet vedkommende holder til.

Hvad er timeprisen for en murer?

Da der er stor forskel på, hvor godt en murer tager sig betalt i timen, er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad en murer koster i timen. Faktisk er det noget, der varierer rigtig meget, hvorfor du kan opleve, at der er murere, der har en timepris på 200 kr., men der er også andre aktører, der kræver 600 kr. i timen.

Her er det dog værd at gøre det klart, at det er de færreste murere, der kræver enten 200 kr. eller 600 kr. i timen. De fleste aktører har en timepris, der lyder på et sted mellem 300 kr. og 400 kr. Det er nemlig det, der er den gennemsnitlige timepris for murere, hvilket ikke blot gælder for Sjælland, men faktisk for hele landet.

Det er ikke kun timeprisen, der er vigtig

De fleste vil gerne undgå at betale for høj en pris, når de skal hyre en murer. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de kan undgå dette. Mange tror, at de kan nøjes med at vælge ud fra timepris, men det er bestemt ikke tilfældet. Skal du finde en billig murer, er du nødt til også at se på andre detaljer end selve timeprisen.

Fx er det også vigtigt, at du kigger på, hvor dyre materialerne bliver. Her er der to aspekter, du skal kigge på. Du skal bl.a. kigge på, hvor meget mureren tager sig betalt for materialerne ift. andre aktører. Dertil bør du også overveje, om det er muligt at spare penge, hvis du vælger materialer, der er en kende billigere.

Det anbefales også, at du holder øje med, hvornår murerens timepris starter. Det er nemlig et aspekt, hvor de forskellige murere adskiller sig fra hinanden. Nogle murere starter deres timepris, når de forlader deres værksted. Andre vælger blot at indregne kørepenge i prisen, hvilket typisk er en billigere løsning for dig.