Find din lokale murer i Vejle

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Vejle)

Murere i Vejle

Hardys Murerservice ApS

Gormsgade 25

7100 Vejle

phone 40534552

Murermester Anders Bové ApS

Frederikshøjvej 78

7100 Vejle

phone 40 54 43 48

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Det er ikke alle, der ved. hvordan de skal bære sig ad med at finde en murer, der kan udføre et stykke arbejde for dem. Hvis du ikke ved, hvad du skal gøre, for at finde en ideel murer i Vejle, så er du kommet til det rette sted. Det første skridt er nemlig at skabe et overblik over dine muligheder, før du hyre en endelig murer.

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi har nemlig lavet en oversigt over et stort antal murere her på siden. Fælles for dem alle er, at de har base i eller nær Vejle. Derfor kan de også hjælpe dig med at udføre arbejde i dette område. Før du vælger, er det vigtigt, at du tager dig god tid til at få et overblik – uanset din opgave.

Hvad er prisen for en murer i Vejle?

Det kommer næppe bag på dig, at det ikke er gratis at hyre en murer. Det er nemlig de færreste, der er i tvivl om dette. Det bør dog gøres klart, at der er stor forskel på, hvor godt de mange murer tager sig betalt. Derfor er der også forskel på, hvad det koster at hyre en murer, uanset om det er en stor eller lille opgave.

Timepriserne varierer ofte mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Der er dog mange murere i og nær Vejle, der er både billigere og dyrere. Dette vidner om, at prisniveauet varierer en del. Derfor er det også vigtigt, at du ikke blot vælger det første tilbud, da du kan risikere, at du accepterer et tilbud, der faktisk er alt for dyrt.

Når det er sagt, bør det dog nævnes, at de fleste murer i Vejle og omegn har en timepris, der lyder på mellem 300 kr. og 450 kr. ex. moms. Derfor vil du også opleve, at de fleste tilbud vil befinde sig i dette prisleje. Det betyder dog ikke, at du blot skal vælge en hvilken som helst murer, der har en pris i dette prisspænd.

Ikke kun timeprisen har betydning

Mange tror, at de blot skal have fokus på at finde en lav timepris. Det er dog ikke nok. Det er ganske vist en vigtig del af at sikre en lav pris, men det er ikke det eneste aspekt, der skal være i fokus. Derfor er du også nødt til at tage dig tid til at kigge på nogle af de andre faktorer, hvilket bl.a. inkluderer materialepriserne.

Er du ikke opmærksom på det, kan din opgave hurtigt vise sig at blive markant dyrere. Et af de aspekter, der er vigtigt at have fokus på, er materialepriserne. Der er ikke blot stor forskel på priserne i sig selv, men også på, hvor meget murerne forsøger at tjene på dem.

Endvidere er der også forskel på, hvor mange timer murerne estimerer at bruge på din opgave. Især i forbindelse med en stor opgave, kan der være stor forskel på tidsestimaterne. Derfor er dette naturligvis også værd at holde øje med, da en lav timepris og et højt tidsestimat kan gøre opgaven unødigt dyrere.