Find din lokale murer i Silkeborg

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Silkeborg)

Murere i Silkeborg

Tage Hansens Murerforretning A/S

Toldbodgade 13

8600 Silkeborg​​

phone 23 46 26 36

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

En murer har kompetencer til at varetage et bredt spektrum af forskellige opgaver. Dette betyder, at der er forskellige grunde til, at folk leder efter en murer i Silkeborg. Hvis du skal have udført et stykke arbejde af en murer, er det vigtigt, at du vælger en aktør, der har speciale i den type opgave, du skal have løst.

Skal du finde en dygtig murer, er du nødt til at skabe et overblik over de mange valgmuligheder. Hvis du skal opnå et optimalt overblik, er du havnet det rette sted. Her på siden finder du en oversigt over murere, der er at finde i eller nær Silkeborg. Derfor er du garanteret, at du på den måde får et godt overblik.

Pris: Hvad koster en murer i Silkeborg?

Det er meget forskelligt, hvad det koster at hyre en murer. Derfor kan der heller ikke gives et konkret svar på det. En murer har friheden til at fastsætte sin egen timepris. Derfor vil du opleve, at der er betydelig forskel på timepriserne, hvilket understreger vigtigheden af at indhente flere tilbud på din opgave.

Det er dog at forvente, at timeprisen strækker sig fra 200 til 600 kr. ex. moms. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle murere har en timepris i dette prisspænd. Den gennemsnitlige timepris blandt murere i Aalborg lyder på 300 til 400 kr. ex. moms, hvorfor det er forventeligt, at timeprisen befinder sig i dette prisleje.

Se også på andet end timeprisen

Hvis du har et ønske om at finde en billig murer, er det ikke nok, at du holder øje med timeprisen. Der er flere andre faktorer, der også er vigtige at tage højde for. Du er også nødt til at være opmærksom på priserne på materialer. Her kan der være store prisforskelle fra materiale til materiale, men også fra murer til murer.

Endvidere er der også stor forskel på aktørernes tidsestimater. En lav timepris er derfor ikke ensbetydende med, at den endelige pris er lav, hvis tidsforbruget er betydeligt højere end andre mureres. Derfor er det selvfølgelig også et aspekt, der er vigtigt at allokere en del af dit fokus til.

Vigtigt at indhente flere tilbud

Hvis du skal hyre en murer i Silkeborg, er det ikke tilstrækkeligt at indhente et enkelt tilbud. Det er vigtigt at udbede dig flere tilbud på din opgave. Det er gældende, uanset om det er en stor eller lille opgave, der skal løses.

Der er ikke nogen egentlig regel for, hvor mange tilbud du bør eller må indhente. Derfor er det en vurdering du selv skal gøre dig. En god idé er dog at holde dig til mellem tre og fem tilbud, da det ellers vil blive for omfattende at lave en grundig sammenligning.

Hele formålet med at indhente flere tilbud, er at lave en sammenligning af dem. Er det for omfattende at lave en grundig sammenligning, falmer pointen selvfølgelig lidt. Desuden anbefales det, at du altid indhenter tilbud med faste pris, da det ligeledes gør sammenligningen betydeligt lettere.