Find din lokale murer i Kolding

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Kolding)

Murere i Kolding

Murermestrene Thomas Hans

Sverigesvej 4 A

6100 Haderslev

phone 4 52 27 17

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Der kan være mange grunde til, at du leder efter en murer i Kolding. En murer har nemlig kompetencerne til at varetage et væld af forskellige opgaver. Derfor er der også forskellige årsager til, at folk er på jagt efter en murer med base i eller nær Kolding.

Hvis du leder efter en murer i Kolding, er du dog kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig en stor oversigt over murere, der holder til i Kolding eller omegn. Denne oversigt er oplagt at bruge, hvis du har brug for et overblik over de mange valgmuligheder.

Hvad koster en murer i Kolding?

Det er naturligvis ikke gratis at hyre en murer. Der kan dog ikke gives et konkret svar på, hvad det koster. Der er nemlig stor forskel på timepriserne hos murerne. Timeprisen afhænger af flere ting, hvilket bl.a. inkluderer murerens kvalifikationer. Desuden afhænger timeprisen også af den opgave, der skal udføres.

En forventelig timepris strækker sig fra 200 kr. til 600 kr. ex. moms. Det betyder dog ikke, at alle murere har en timepris i dette prisleje. Der findes murere, der er både billigere og dyrere end dette, men de fleste har dog en timepris på mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms.

Prisen afhænger ikke kun af timeprisen

Mange tror, at det kun er timeprisen, der er afgørende for en murers pris. Det er dog ikke gældende. Der er flere andre faktorer, der også har indflydelse på den totale pris. Eksempelvis har materialerne også betydelig indflydelse på prisen – særligt i tilfælde af, at det er en stor opgave, der skal udføres.

Desuden er der også forskel på, hvor lang tid hver murer forventer at skulle bruge på opgaven. Det er også et aspekt, der har stor betydning for den endelige pris. Af denne årsag er det nødvendigvis heller ikke den laveste timepris, der viser sig at være den bedste pris i sidste ende.

Hvornår bør man hyre en murer?

En murer kan hjælpe med et hav af opgaver. Derfor er der også mange årsager til, at du bør hyre en murer. Mange tror, at det kun er i forbindelse med nybyggeri, at en murer kan være behjælpelig. Det er dog bestemt ikke tilfældet. Der findes mange andre opgaver inden for renovering og ombygning, som en murer kan klare.

Er du i tvivl om, hvornår du bør hyre en murer, kan du herunder finde en række eksempler på opgaver, der kan klares af en murer. Husk dog på, at det kun er et mindre udpluk af den samlede liste:

  • Renovering eller etablering af badeværelse
  • Lægning af nyt tag på boligen
  • Omfugning af huset
  • Renovering af facade
  • Udbedring af sætningsskader
  • Pudsning af facaden
  • Bygning af nye vægge i bl.a. gips eller gasbeton

Som du sikkert selv kan se, så er det ikke just opgave, man selv bør give sig i kast med. Derfor er det også vigtigt, at du ikke tøver med at hyre en murer, hvis du har en opgave af denne karakter, der skal løses.