Find din lokale murer i Holbæk

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Holbæk)

Murere i Holbæk

GISLINGE MUREREN APS

MÅRSØ HUSE 2

4300 HOLBÆK

phone 59 46 05 63

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Der skal ikke herske tvivl om, at der kan være mange årsager til, at du er på jagt efter en murer. Det skyldes, at en murer er uddannet til at kunne varetage et hav af forskellige opgaver. Det betyder også, at der er stor forskel på, hvorfor folk går på jagt efter en murer – ikke blot i Holbæk, men derimod hele landet over.

I og med, at murerfaget er et bredt fag, der dækker over et væld af forskellige opgaver, er det ikke muligt for en murer at være lige dygtig til dem alle. Derfor er det også vigtigt, at du tager højde for dette, når du skal vælge den murer, der skal varetage din opgave. Det er gældende, uanset opgavens størrelse og kompleksitet.

Hvad koster det at hyre en murer i Holbæk?

Der er ikke nogen, der har lyst til at betale i dyre domme, hvis de skal hyre en murer. For at sikre sig mod dette, er der mange, der gerne vil vide, hvad en murer reelt set koster. Det er dog svært at give et konkret svar på dette, da det varierer i stor stil mellem de mange murere, der har base i Holbæk eller omegn.

Faktisk kan der ikke gives et mere specifikt svar, end at den gennemsnitlige timepris lyder på mellem 300 og 450 kr. ex. moms. Typisk er det med udgangspunkt i denne pris, at der bliver beregnet en fast pris på din opgave. Husk dog, at der er aktører, der er både dyrere og billigere, hvorfor ikke alle er i dette prisleje.

Der skal dog ikke herske tvivl om, at det altid kan betale sig at hyre en murer. Det er penge, der er rigtig godt givet ud, når du gør det, da du kan være sikker på, at du får leverer et solidt stykke arbejde, der skaber et flot og sikkert resultat – og det er naturligvis til hver en tid værd at betale for dette.

Få altid flere forskellige tilbud på din opgave

Hvis du står over for at skulle hyre en murer, er det vigtigt, at du sørger for at få flere tilbud på din opgave. I og med, at der er stor forskel på, hvad de mange murere tager sig betalt, er der også stor forskel på de tilbud, du vil få. For at sikre den bedste pris, er du derfor nødt til at have flere tilbud at vælge mellem.

Der er mange murere at finde i og nær Holbæk. Derfor kan det være svært at finde den rette til din opgave. Murerfaget er nemlig et bredt fag, hvorfor det ikke er muligt for en murer at være lige dygtig til alle aspekter af faget. For at sikre det bedst mulige valg, bør du vælge en murer, der har erfaring med den konkrete opgave.

Hvis du vil være sikker på dette, er du dog nødt til først at skabe et godt overblik over de mange muligheder. Det kan du gøre på flere måder, men den bedste løsning, er at bruge vores oversigt her på siden. Det er en oversigt, der byder på et stort antal murere i og nær Holbæk, hvilket gør det let at skabe et godt overblik.

Hvad er prisen for en murer i Holbæk?

Der bør ikke herske tvivl om, at der er stor forskel på priserne hos de mange murere i og nær Holbæk. Derfor kan der heller ikke gives et konkret svar på, hvad det koster at hyre en murer. Som følge af dette, er du nødt til at indhente flere tilbud på din opgave, da du derved kan skabe et overblik over det generelle prisniveau.

I de fleste tilfælde vil timeprisen dog strækker sig fra ca. 200 kr. til 600 kr. ex. moms. I og med, at der er stor forskel på priserne, kan det ikke understreges nok, at det er vitalt, at du får flere tilbud på din opgave. Dertil er det dog også vigtigt, at du er klar over, at det ikke kun er timeprisen, der afgør den totale pris på opgaven.

Hvilke opgaver kan udliciteres til en murer?

En murer kan varetage et væld af forskellige opgaver. Derfor er der også stor forskel på, hvad der får folk til at lede efter en murer. Det er dog ikke alle, der ved, hvornår det er den rette løsning at hyre en murer. Der findes nemlig et hav af andre håndværkere, som du også kan udlicitere arbejde til.

Herunder finder du et udpluk af de opgaver, som en murer er i stand til at varetage. Denne liste kan du bruge som inspiration, da det kun er et lille udpluk af murerens kompetencer:

  • Renovering af din facade
  • Både opførsel og nedrivning af vægge
  • Lægning af fliser og klinker
  • Lægning af tagsten
  • Vådrumssikring som forberedelse til badeværelse mv.
  • Opførsel af nyt hus eller tilbygning i mursten