Find din lokale murer i Herning

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Herning)

Murere i Herning

Murerfirmaet Kurt Nielsen A/S

Hedelandsvej 39

7400 Herning

phone 40 59 49 24

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Der kan være mange årsager til, at du leder efter en murer. En murer er nemlig uddannet til at kunne varetage et væld af forskellige opgaver. Derfor er det kun naturligt, at det ikke er alle murere, der er lige dygtige til alle opgaver. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, hvis du står over for at skulle vælge en murer i Herning.

Leder du efter en dygtig murer, er der flere måder at finde vedkommende på. Den bedste løsning er dog at skabe et godt overblik over de mange muligheder, hvorefter du indhenter en bunke forskellige tilbud. Disse tilbud skal du naturligvis sammenligne med hinanden, for at finde frem til det tilbud, der er det bedste.

Hvad koster en murer i Herning?

Der er mange faktorer, der er vigtige, når du skal vælge en murer. Det er dog ikke til at komme udenom, at de fleste mener, at prisen er blandt de vigtigste aspekter. Er du en af dem, der også mener dette, vil du sikkert gerne vide, hvad prisen egentlig er for en murer. Desværre kan der ikke gives et konkret svar på dette.

Det er nemlig op til hver enkelt murer at fastsætte din egen timepris. Derfor vil du også opleve, at det varierer meget fra murer til murer. Det er netop derfor, at det er vigtigt, at du indhenter flere forskellige tilbud på din opgave. Ved at sammenligne dem med hinanden, garanterer du nemlig, at du får en god pris på din opgave.

Når det er sagt, bør det dog pointeres, at du kan forvente en timepris, der lyder på mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Langt de fleste murere i og nær Herning har dog en timepris, der lyder på mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms. Derfor er det også i dette prisleje, at du vil opleve, at de fleste murer befinder sig.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

Der skal ikke herske tvivl om, at en murer kan hjælpe med mange opgaver. Netop derfor er der også stor forskel på, hvorfor folk leder efter en murer. Det er dog ikke alle, der er helt sikker på, at det er en murer, der er den rette aftager til deres opgave. Det skyldes netop, at deres kompetencer spænder meget bredt.

Er du i tvivl om hvilke opgaver, der kan udliciteres til en murer, finder du herunder en liste, der indeholder et lille udpluk af opgaver, der kan udliciteres til en murer. Husk dog på, at det kun er et lille udpluk, og at den fulde liste er markant længere end nedenstående:

  • Renovering eller etablering af et nyt badeværelse
  • Lægning af et nyt tag på din bolig
  • Omfugning af murværket i dit hus
  • Renovering af facaden, herunder udbedring af sætningsskader
  • Pudsning af facaden
  • Nedrivning af vægge, herunder også bærende vægge
  • Opførsel af nye vægge i bl.a. gips og gasbeton

Har du brug for assistance til en af de førnævnte opgaver, er du derfor garanteret, at en murer er den rette aktør at udlicitere opgaven til.