Find din lokale murer i København

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (København)

Murere i København

Økomureren

J.M.Thieles Vej 3, 2. sal. tv

1961 Frederiksberg C

phone 42725433

H.U.S. ApS

Ragnagade 20

2100 København Ø

phone 78741888

Jørn Rasmussen A/S

Køgevej 210

4621 Gadstrup

phone 29 68 48 11

Mester Murer ApS

Langelandsvej 16

2000 Frederiksberg

phone 81 61 48 54

BKT Murerservice

Folkevej 25

2820 Gentofte

phone 40 53 16 23

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Murer i København

Det er ikke let at finde en ideel murer til din opgave. Det er gældende i hele landet, men særligt i København. Her er der nemlig et stort antal murere at vælge mellem, hvorfor det også er vigtigt, at du først skaber dig et godt overblik over mulighederne. Uden et godt overblik, er det svært at vælge en ideel murer i København.

Heldigvis behøver det ikke at være svært at skabe et sådant overblik. Dette er nemlig muligt at gøre her på siden, da vi har lavet en oversigt over en lang række murere, der har base i eller nær København. Derfor er du havnet det rette sted, hvis du leder efter en murer Kbh, der kan varetage din opgave.

Få 3 (uforpligtende) tilbud – Start her

Hvad koster en murer i København?

Der kan ikke gives et konkret svar på, hvad en murer koster i København og omegn. Der er stor forskel på de forskellige mureres timepriser, da de selv fastsætter dem. De bliver selvfølgelig fastsat med udgangspunkt i deres kvalifikationer, men også i den opgave, der skal udføres.

Det er dog forventeligt, at du skal betale en timepris, der lyder på mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Dette resulterer i en gennemsnitlig timepris, der lyder på mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms. Hvis en murer søges København, er det vigtigt, at du er indstillet på, at det er i dette prisleje, at de fleste murere befinder sig.

Ikke kun timeprisen, der er afgørende

De fleste er opmærksomme på timeprisen, når de skal hyre en murer. Det er forståeligt, da det selvfølgelig er et vigtigt aspekt af valget. Hvis du ønsker at sikre, at du finder en billig murer, er der også andre detaljer, der har relevans i forhold til den totale pris, der ender med at stå på fakturaen.

Eksempelvis er du også nødt til at tage højde for prisen på materialerne. Både som følge af, at der er forskel på de forskellige materialers priser, men også fordi der er forskel på, hvor meget murerne forsøger at tjene på dem. Dette kan vise sig at have afgørende indflydelse på den endelige pris.

Hvad enten du søger en murer badeværelse København eller du har brug for assistance til nybyggeri, vil du opleve store prisforskelle. Derfor er det en nødvendighed at indhente flere tilbud fra forskellige aktører.

Få 3 (uforpligtende) tilbud – Start her

Hvad kan en murer hjælpe med?

En murer har kompetencer til at beskæftige sig med et bredt spektrum af forskellige opgaver. Derfor er det ikke blot i forbindelse med nybyggeri, at du kan få brug for at alliere dig med en kyndig murer. Herunder kan du se et lille udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en murer:

  • Lægning af fliser og klinker på gulve og vægge
  • Lægning af tagsten i et både holdbart og stormsikkert mønster
  • Renovering og udbedring af diverse skader
  • Bygning af vægge, mure samt hele huse
  • Pudsning af facader

Husk dog, at ovenstående kun er et lille udpluk af de opgaver, der kan overlades til en murer. Den fulde liste er markant længere end ovenstående.