Find din lokale murer i Frederiksberg

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Frederiksberg)

Murere i Frederiksberg

Økomureren

J.M.Thieles Vej 3, 2. sal. tv

1961 Frederiksberg C

phone 42725433

Murermester Winsløw ApS

SINDSHVILEVEJ 5 KLD

2000 FREDERIKSBERG C

phone 70 87 54 29

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Er du på jagt efter en murer på Frederiksberg? I så fald er det lidt af en opgave du står over for. Det er ikke let at finde den rette murer til at varetage din opgave. Det skyldes ikke, at der ikke er nok aktører at vælge mellem, men derimod, at der er et stort antal murere, der holder til og udføre arbejde på Frederiksberg.

Det betyder, at det ikke er alle, der vil være en ideel aftager af din opgave. Derfor er det vigtigt, at du tager dig god tid til at vælge din murer. Du skal nemlig sikre, at det er en murer, der rent faktisk er i stand til at levere et stykke arbejde, du kan være tilfreds med – og som har erfaring med den konkrete opgave.

Hvad er prisen for en murer på Frederiksberg?

Det er selvfølgelig ikke gratis at hyre en murer. Det er dog heller ikke nogen fast pris for, hvad det vil koste at hyre en murer. Der er stor forskel på, hvor godt de mange murere tager sig betalt. Det er nemlig op til hver enkelt aktør at fastsætte sin egen pris. Det er derfor, at der er stor variation i prisniveauet på Frederiksberg.

Den gennemsnitlige timepris lyder dog på mellem 300 kr. og 500 kr. ex. moms. Her er det dog vigtigt, at du er klar over, at det ikke kun er timeprisen, der er afgørende for den samlede pris. Der er flere andre ting, der også skal tages højde for. Fx skal du også tage højde for prisen for materiale samt det samlede tidsforbrug.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

En murer kan hjælpe dig med mange opgaver. Det betyder, at der er stor forskel på, hvorfor folk leder efter en murer. Det er ikke alle, der ved om det er en murer, der er den rette aftager til deres opgaver. Er du ikke sikker på, at det er tilfældet, kan du herunder finde en liste over opgaver, der kan udliciteres til en murer.

  • Lægning af tagsten
  • Lægning af fliser og klinker
  • Renovering af facade
  • Opførsel og nedrivning af vægge
  • Opførsel af nyt hus eller tilbygning

Ovenstående er dog blot et lille udpluk af, hvad en murer kan hjælpe med. Derfor kan en murer naturligvis også hjælpe med en lang række øvrige opgaver, udover dem, der er nævnt herover. Selvom din opgave ikke er nævnt herover, er det derfor ikke ensbetydende med, at en murer ikke er den rette aftager.