Find din lokale murer i Fyn

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Fyn)

Murere i Fyn

Fyns Murer ApS

Dronningensgade 2

5000 Odense C

phone 40153672

Murermester Kristen Pedersen

Ulfvænget 2

5210 Odense NV

phone 66164054

Muremester Mikael Madsen

Mosegyden 12

5250 Odense SV

phone 66148855

Murermester Torben Erik Larsen

Nr. Lyndelse Vej 8

5260 Odense S

phone 65958465

Murermestrene Christoffersen ApS

Breidavej 6

5210 Odense NV

phone 21653116

Murermester Nicholai Darlyng ApS

Kirkevej 16

5260 Odense S

phone 22597600

Thomas Laursen ApS

Industrivej 3

5260 Odense S

phone 40354620

Murermester Thomas Bæksted ApS

Rådyrløkken 157

5210 Odense NV

phone 42162259

Den lille murer Odense ApS

J.C. La Cours Vej 8

5000 Odense C

phone 53132591

Murermester Brian Bertelsen ApS

Skærevej 19

5260 Odense S

phone 23262043

Der findes rigtig mange murere på Fyn. Derfor skal du ikke betvivle, hvorvidt du kan finde en dygtig murer til din opgave. Hvad der derimod kan vise sig som værende problematisk, er at finde den murer, der er den mest ideelle aftager af din opgave. Det er nemlig vigtigt, at du har fokus på at sikre dette.

Mange tror, at de blot kan vælge en vilkårlig murer til deres opgave. Desværre er det ikke tilfældet. Du skal derimod sikre, at det er en kvalificeret murer, som du overlader din opgave til. Det er i hvert fald en nødvendighed, hvis du ønsker at sikre, at du får afleveret et resultat, som du kan være tilfreds med.

Hvad koster en murer på Fyn?

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det vil koste at hyre en murer. Det er også gældende, hvis det er en murer på Fyn. Det skyldes selvfølgelig, at der er stor forskel på, hvor meget en murer kræver i timen. Desuden vil du også opleve, at der er prisforskelle mellem fx en murer fra Østfyn og en murer Nordfyn.

Timeprisen afhænger af flere forskellige faktorer. Den afhænger blandt andet af murerens kvalifikationer, og hvor i landet den konkrete murer holder til. Derfor er der – som angivet herover – også forskel på priserne, alt afhængigt af, hvor på Fyn du befinder dig. Prisforskellene på Fyn er dog relativt minimale.

Timepriserne varierer dog ofte mellem 200 og 600 kr. ex. moms. Det er dog kun ganske få murere, der er at finde i begge ender af skalaen. De fleste er at finde i midten af prisspændet, da den gennemsnitlige timepris lyder på mellem 300 og 400 kr. ex. moms. Derfor kan du også forvente at skulle betale i dette prisleje.

Det er ikke kun timeprisen, der er vigtig

Det er selvfølgelig vigtigt, at du er klar over, at det ikke kun er timeprisen, der er vigtig. Hvis du vil sikre, at du finder en billig murer, er der også flere andre detaljer, der er vigtige at holde øje med. Derfor er der også mange, der bliver overraskede, når de modtager en lav timepris, men alligevel ender med en stor regning.

Det er blandt andet vigtigt, at du holder øje med, hvor dyre materialerne bliver. Her er det værd både at tage højde for, hvorvidt det er materialerne, der i sig selv er dyre, eller det er murerne, der har skruet for højt op for prisen. Hvis det er materialerne, der er for dyre, kan du overveje at skifte dem til nogle andre.

Du skal selvfølgelig også holde øje med, hvornår murerens timepris starter. Her er der nemlig stor forskel på de mange aktører. Nogle håndværkere starter arbejdstiden i det øjeblik, hvor de forlader deres værksted. I andre tilfælde vælger håndværkeren blot at indregne kørepenge i deres givne pris.

Spar penge ved at få flere tilbud

Der er ingen, der har lyst til at betale overpris for deres murer. Derfor vil de fleste gerne finde ud af, hvordan de garanterer en retfærdig pris. Til trods for, at det kan lyde besværligt, så er det faktisk ikke helt så svært. Det kræver dog, at du sørger for at få flere tilbud fra forskellige murere, hvis du vil sikre dette.

Sørger du for at indhente tre til fem tilbud på din opgave, får du nemmere ved at danne en idé om, hvad det generelle prisniveau er i dit område. Det betyder, at du også har lettere ved at vurdere, hvorvidt et tilbud er godt eller skidt. Det er selvfølgelig en fordel, da du derved kan navigere udenom de dårligste tilbud.

Hvordan kan jeg indhente tilbud?

Du kan indhente dine tilbud på flere måder. Der findes adskillelige services på nettet, der kan bruges, men det er dog ikke et krav. Du kan sagtens gøre det på traditionel og manuel vis, såfremt dette ønskes. Hvis du vil det, skal du selvfølgelig blot sende en e-mail eller ringe til de aktører, du ønsker at få tilbud fra.