Find din lokale murer i Odense

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Odense)

Murere i Odense

Fyns Murer ApS

Dronningensgade 2

5000 Odense C

phone 40153672

Murermester Kristen Pedersen

Ulfvænget 2

5210 Odense NV

phone 66164054

Muremester Mikael Madsen

Mosegyden 12

5250 Odense SV

phone 66148855

Murermester Torben Erik Larsen

Nr. Lyndelse Vej 8

5260 Odense S

phone 65958465

Murermestrene Christoffersen ApS

Breidavej 6

5210 Odense NV

phone 21653116

Murermester Nicholai Darlyng ApS

Kirkevej 16

5260 Odense S

phone 22597600

Thomas Laursen ApS

Industrivej 3

5260 Odense S

phone 40354620

Murermester Thomas Bæksted ApS

Rådyrløkken 157

5210 Odense NV

phone 42162259

Den lille murer Odense ApS

J.C. La Cours Vej 8

5000 Odense C

phone 53132591

Murermester Brian Bertelsen ApS

Skærevej 19

5260 Odense S

phone 23262043

Murermester i Odense

En murer kan hjælpe med et hav af forskellige opgaver. Derfor er der mange årsager til, at folk er på jagt efter en murer i Odense. Uanset årsagen, er du dog havnet det rette sted. Her på siden præsenteres du nemlig for en oversigt over murere, der holder til i eller nær Odense.

Det er ikke ensbetydende med, at du blot skal vælge en vilkårlig murer fra oversigten. Derimod skal du sikre, at det er en ideel aftager af din opgave, du ender med at hyre. Det er ligeledes vigtigt at indhente flere tilbud på din opgave, så du ikke accepterer et tilbud, der er for dyrt.

Få 3 (uforpligtende) tilbud – Start her

Pris på murer i Odense

Hvad koster en murer i Odense i timen?, tænker du sandsynligvis. Der er stor forskel på murernes timepriser. Den afhænger af murerens kvalifikationer, men også opgaven, de skal udføre. De fleste vil gerne sikre, at det er en billig murer Odense, der får lov til at varetage deres opgave. Det er dog lettere sagt end gjort, da det kræver, at du er både omhyggelig og tålmodig.

Du kan dog forvente at timeprisen lyder på mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Den gennemsnitlige pris er dog mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms i timen. Det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke vil støde på murere, der er både billigere og dyrere. Det er netop derfor, at du skal indhente flere tilbud.

Prisen afhænger ikke blot af timeprisen

Vil du gerne sikre, at det er en billig murer, der får lov til at varetage din opgave, er det ikke nok at kigge på timeprisen. Der er nemlig flere andre faktorer, der også har indflydelse på den samlede pris. Derfor kan den laveste timepris sagtens vise sig at resultere i den dyreste samlede pris i sidste ende.

Du skal bl.a. være opmærksom på prisen på materialerne. Der er nemlig stor forskel på, hvor godt de enkelte murere tager sig betalt for materialer. Desuden vil du også opleve, at der er forskel på tidsestimatet hos de forskellige murere. En lav timepris, men et markant højere timeforbrug vil derfor være dyrere.

Få 3 (uforpligtende) tilbud – Start her

Eksempler på murerarbejde

En murer er i stand til at varetage en lang række opgaver. Det er derfor ikke kun i tilfælde af, at du skal have bygget et nyt hus, at der er hjælp at hente hos en murer. Nybyggeri er kun en lille del af, hvad en murer har kompetencer til, da det naturligvis også omfatter både reparationer og renoveringer af ældre huse.

Herunder præsenteres du for en række opgaver, som en murer udfører. Det er dog kun et lille udpluk:

  • Lægning af både fliser og klinker på hhv. gulve og vægge
  • Bygning af vægge, mure og tilmed hele nye huse
  • Pudsning af facader
  • Lægning af tagsten i et holdbart og professionelt mønster
  • Renovering og udbedring af diverse skader

Det er dog ikke alle murere, der har lige stor erfaring og ekspertise inden for enhver opgave. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på dette, når du vælger din murer. Du er nemlig bedst tjent ved at vælge en aktør, der har erfaring med din konkrete opgave.