Find din lokale murer i Odder

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Odder)

Murere i Odder

Murerfirmaet Bjerregård Pedersen ApS

Søby Strandvej 21

8300 Odder

phone 3035 8021

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Er du på jagt efter en murer i Odder? I så fald har du fundet den rette side. Det har du, da du her på siden kan finde vores oversigt over murere, der har base i eller nær Odder. Hvad det betyder er, at du kan bruge vores oversigt til at få et godt overblik over de mange valgmuligheder, du kan vælge mellem.

Det er dog ikke ensbetydende med, at du blot kan vælge en vilkårlig murer fra vores oversigt. Du skal fortsat sikre, at det er en murer, der har erfaring med den konkrete opgave, der skal løses. Det giver nemlig markant bedre forudsætninger for, at du får et godt resultat, som du kan vælge tilfreds med.

Hvad er prisen for en murer i Odder?

Hvis du skal hyre en murer til at udføre et stykke arbejde for dig, er der flere ting, der er vigtige at have fokus på. Det betyder, at det ikke er nok, at du blot går på jagt efter den billigste murer. Det ændrer dog ikke på, at prisen fortsat er et aspekt, der er af høj prioritet for de fleste personer, der skal hyre en murer.

Skal du hyre en murer i eller nær Odder, skal du forvente, at det koster et sted mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms i timen. Hvad du dog også skal huske er, at det ikke kun er timeprisen, der er vigtig. Der er flere andre faktorer, der også har indflydelse på den totale pris, der ender med at stå på din faktura til sidst.

Hvilke opgaver kan en murer løse?

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at en murer er i stand til at tage sig af en lang række forskellige opgaver. Mureruddannelsen er nemlig en meget bred uddannelse. Det betyder, at det er et fag, der dækker over et hav af forskellige opgaver, som varierer i forhold til alt lige fra størrelse til kompleksitet.

Herunder finder du en liste, der byder på et lille udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en murer. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at den fulde liste er markant længere end, hvad der er at finde på vores liste herunder:

  • Renovering af facade
  • Lægning af fliser og klinker
  • Lægning af tagsten
  • Opførsel af helt hus
  • Opførsel af en tilbygning
  • Opførsel af nye vægge
  • Nedrivning af vægge, herunder også bærende vægge
  • Omfugning af murværk