Find din lokale murer i Virum

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Virum)

Murere i Virum

​Alt-byg Virum

Frederiksdalsvej 33, 2. TV.

2830 Virum

phone 45 85 00 55

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Leder du efter en murer i Virum? Hvis ja, så står du over for et svært valg. Det er dog ikke et svært valg, fordi du ikke har nok murere at vælge mellem. Tværtimod er der så mange murere i og nær Virum, at det er svært at sikre, at du finder den rette. Det betyder, at det er vigtigt, at du tager dig tid til at vælge med stor omhu.

Mange tror, at de blot skal gå på jagt efter den billigst mulige murer, men det er dog ikke tilfældet. På trods af, at de fleste mener, at prisen er vigtig, er der også flere andre faktorer, der er vigtige. Derfor skal du også tage højde for disse, hvilket bl.a. omfatter faktorer som murerens erfaring, renommé og din egen deadline.

Hvad koster det at hyre en murer i Virum?

Der skal ikke herske tvivl om, at det ikke er gratis at hyre en murer. Det behøver dog ikke, at det nødvendigvis behøver at være dyrt. Det gør det nemlig ikke. For at sikre, at det ikke bliver for dyrt, er du dog nødt til at få flere tilbud på din opgave. Helst bør du få tre til fem tilbud, som du kan sammenligne med hinanden.

Når du begynder at indhente tilbud på din opgave, finder du hurtigt ud af, hvor stor forskel, der er på priserne. Faktisk kan de variere fra blot 200 kr. og helt op til 600 kr. ex. moms. Har du i sinde at hyre en murer, skal du derfor forvente, at det er i dette prisspænd, at timeprisen befinder sig – uanset hvilken opgave, der skal laves.

Det er ikke kun timeprisen, der er relevant

Der er mange, der tror, at det er nok, at man vælger sin murer ud fra timepris. Det er dog ikke tilfældet. Der er nemlig flere andre faktorer, der også har indflydelse på prisen. Du skal bl.a. holde øje med, at priserne på dine materialer ikke er skruet i vejret. Her er der nemlig mange murere, der også forsøger at tjene penge.

Dertil er der også stor forskel på, hvor lang tid hver af de mange murere forventer at skulle bruge på at løse din opgave. Det er faktisk ofte det, der afgør, om en murer er dyr eller ej. En lav timepris kan virke attraktiv, men skal mureren bruge dobbelt så lang tid, som de andre, der har budt ind, er det sandsynligvis dyrere.