Find din lokale murer i Roskilde

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Roskilde)

Murere i Roskilde

MURERMESTERNE JAN & MARK IVERSEN

Hyldekærparken 20

4000 Roskilde

phone 28 19 86 08

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Leder du efter en murer i Roskilde? I så fald er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du nemlig en oversigt over murere. Fælles for dem alle er, at de holder til i eller nær Roskilde. Denne oversigt kan du derfor bruge til at skabe et overblik over de mange valgmuligheder, før du går i gang med at indhente tilbud.

Derfor er det også et rigtig godt sted at starte i din jagt på en murer, der kan varetage din opgave. Det er dog vigtigt, at det understreges, at du ikke blot kan vælge en vilkårlig murer fra oversigten her på siden. I stedet skal du sikre, at det er en ideel aftager, der har erfaring med den konkrete opgave, der skal løses.

Hvad koster en murer i Roskilde?

Det er meget forskelligt, hvad en murer tager i timen. Det afhænger bl.a. murerens kvalifikationer, men også den opgave, der skal udføres. Desuden er det op til hver enkelt murer at fastsætte sin egen timepris. Derfor vil du også opleve, at der kan være store forskelle på timepriserne hos murerne i Roskilde og omegn.

Du kan dog forvente en timepris på mellem 200 kr. og 600 kr. ex. moms. Allerede dette vidner om, at der er markante forskelle på aktørernes timepriser. Dog er det ikke alle murere i området, der befinder sig i dette prisleje. Der findes selvfølgelig også murere, der er både dyrere og billigere, end de førnævnte priser.

Den gennemsnitlige timepris lyder dog på mellem 300 kr. og 400 kr. ex. moms. Derfor er det også i dette prisleje, at de fleste murere befinder sig. Dette ændrer dog ikke på førnævnte postulat om, at der er mange murere, der er både dyrere og billigere, hvorfor det er en nødvendighed at undersøge mulighederne nøje.

Hvilke opgaver kan en murer hjælpe med?

En murer er uddannet til at kunne varetage et bredt spektrum af forskellige opgaver. Derfor er det i mange tilfælde også en murer, der er den rette aftager af din opgave. Det er dog ikke alle, der ved, hvilke opgaver, der bør udliciteres til en murer. Det kan du dog heldigvis blive klogere på herunder.

Det kan du, da du herunder finder et lille udpluk af de opgaver, der kan udliciteres til en murer.

  • Renovering eller etablering af badeværelser
  • Lægning af nyt tag på boligen
  • Omfugning af huset
  • Bygning af nye vægge i blandt andet gips og gasbeton
  • Nedrivning af vægge og bærende vægge
  • Renovering af facade, herunder udbedring af sætningsskader
  • Pudsning af facaden

Kan man selv udføre sit murerarbejde?

Det er ikke alle, der mener, at det er værd at lade en murer stå for deres opgave. Det kan der være op til flere gode grunde til. Som oftest er det dog som følge af, at de mener, at der kan være penge at spare ved at stå for det selv. Det er dog ikke en god idé, da der er mange ting, der kan gå galt, hvis du vælger at gøre det selv.