Find din lokale murer i Hedensted

Få 3 uforpligtende tilbud på murer-arbejde

tick (1)Lad tilbuddene komme til dig

tick (1)Spar op til 40% på din murer-regning

tick (1)Slip for at ringe rundt til murere, der ikke har tid

Få 3 murer tilbud (Hedensted)

Murere i Hedensted

Murermester Anders Bové ApS

Frederikshøjvej 78

7100 Vejle

phone 40 54 43 48

Murermester Jens M. Nielsen

Kærvej 88

8722 Hedensted

phone 75852115

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Baggeskærvej 14

7400 Herning

phone 97 11 92 82

Leder du efter en murer i Hedensted? Hvis ja, så er du havnet det rette sted. Her på siden kan du nemlig finde en oversigt over murere i Hedensted og omegn. Denne oversigt er oplagt at bruge, hvis du ønsker et bedre overblik over dine valgmuligheder, før du vælger den murer, der skal varetage din opgave.

Det er vigtigt at skabe et godt overblik, før du vælger din murer. Hvis du ikke gør det, er der en risiko for, at du overser en murer, der reelt set er en velegnet aktør, der kan tage varetage din opgave. Derfor bør du altid starte med at få et godt overblik, hvorefter du kan begynde at indhente konkrete tilbud på din opgave.

Hvad er prisen for en murer i Hedensted?

Prisen er selvfølgelig et vigtigt aspekt, hvis du skal hyre en murer. Det bør dog ikke være det afgørende parameter, uanset om det er en stor eller lille opgave. Der er flere andre parametre, der også er vigtige, men det betyder dog ikke, at du ikke skal tage højde for prisen, når du skal sortere mellem de forskellige murere.

Hvis du skal vurdere, hvorvidt en given murer er billig eller ej, skal du have andre priser at sammenligne med. Derfor er det vigtigt, at du indhenter flere forskellige tilbud på din opgave. Desuden kan du også vurdere med afsæt i den gennemsnitlige timepris for murere i Hedensted, der lyder på mellem 300 og 450 kr. ex. moms.

Derfor bør du også forvente, at de fleste tilbud, der afgives på din tilbud, er afgivet med afsæt i denne timepris. Til trods for dette, er der dog også mange murere, der er enten dyrere eller billigere. Netop af denne årsag er det vigtigt at få flere tilbud på din opgave, så du kan sammenligne dem med hinanden.

En murer kan varetage mange forskellige opgaver

En murer kan varetage mange forskellige opgaver. Af denne årsag kan der være mange grunde til, at du leder efter en murer. Nogle opgaver udføres naturligvis oftere end andre, men det ændrer ikke på, at der er mange opgaver, der har det bedste ved at blive udlicitere til en murer. Det gør sig bl.a. gældende for disse opgaver:

  • Lægning af fliser og klinker på både gulve og vægge (fx i vådrum)
  • Renovering og udbedring af diverse skader, herunder bl.a. sætningsskader
  • Pudsning af facader
  • Opførsel af mure, vægge og hele huse
  • Lægning af tagsten